Jdi na obsah Jdi na menu
 

27. ročník festivalu ZUČ Jihlava

2. 5. 2017

 

 

V pátek 21. 4. a v sobotu 22. 4. 2017 jsme se zúčastnili 27. ročníku festivalu zájmové umělecké činnosti, který pořádal DDŠ Jihlava. Celý dvoudenní program začal prezentací výtvarných rukodělných prací. Naši prezentaci jsme nazvali „Čtvero ročních období v našem domově“.

V prezentaci jsme představili práce, které jsme vytvořili během celého roku. Další části programu byla vystoupení v pódiových kategoriích.

V pátek jsme soutěžili v kategoriích sólový zpěv, v ní vystoupila Tereza Svobodová s písní od Adele, Jan Friedrich nás reprezentoval v kategorii hra na hudební nástroj se skladbou od Argemy Tohle je ráj a Lukáš Dejmek se představil s básní od Jamese Libůstky s názvem Pouto. Po pátečním vyhlášení výsledků bylo pro všechny účastníky připraveno vystoupení taneční skupiny Hotch Potch a hudební skupiny PIO SQUAD, při kterém jsem se velmi dobře bavili a mohli jsme si i zatančit.

V sobotním programu jsme soutěžili v kategorii skupinový tanec se skladbou „Safira“, ve které vystupovali Ivo Čepe, Valerie Štajerová, Miroslav Pudil, Jitka Bažantová, Tereza Svobodová, Denisa Ruzsóová, Tomáš Blažek, Jan Friedrich a Lukáš Dejmek.

Protože to byl soutěžní festival, jak jsme vlastně dopadli?

Páteční výsledky nás dost zklamaly, protože jsme nezískali žádné medailové umístění.

Sobota nám ale vše vynahradila, protože jsme v kategorii skupinový tanec získali, jako jediní v obou soutěžních dnech, maximální počet bodů od velmi přísné poroty a obsadili první místo.

S tímto výsledkem byla cesta domů plná radosti.

 

                                               Zapsala Magdalena de Geus, vychovatelka

Video, které je sestřihem nejzajímavějších momentů z vystoupení našeho "týmu", můžete shlédnout zde:

https://www.youtube.com/watch?v=qODixDeuays

 

img_20170422_161858.jpg

img-20170422-wa0013.jpg

img-20170422-wa0026.jpg