Jdi na obsah Jdi na menu
 

Zdobení vánočního stromku v ZOO Dvůr Králové

Dne 6.12.2018 proběhla velmi pěkná akce na kterou se děti vždy velmi těší a to je akce „Zdobení vánočního stromku“. Tentokrát bylo zadání takové, že se měla vyrobit větší ozdoba v podobě nějakého zvířete, které je chováno v zoologických zahradách. Proto jsme si s děvčaty vybraly pána zvířat „LVA“. Toho jsme namalovaly na tvrdý karton s parádní hřívou, kterou měl ještě přizdobenou vánočním řetězem. Obraz jsme připevnily na kůl u pavilonu opic. Myslíme si, že se nám fakt vydařil.

Jinak jsme měli společně s vychovateli p.Maškovou a J. Novotným dost času k tomu, abychom si opět udělali prohlídku a doufali, že se nám podaří vidět nějaká zvířata. Měli jsme skutečně veliké štěstí, protože se před námi srandovně naparovaly a dováděly šimpanzi, gorily, viděli jsme želvy, slony, surikaty, nosorožce. Také nádherné plameňáky, obrovskou krajtu, úžasně barevné ryby a také krokodýla. Na konci prohlídky jsme si také prima zablbli na prolézacím hradu.

Celá akce se nám fakt moc líbila a už se těšíme na příští rok, že se zase s těmi úžasnými zvířaty uvidíme. Byl to nádherný zážitek, za který zoologické zahradě ve Dvoře Králové moc děkujeme.

screen-shot-01-03-19-at-10.48-am.png