Jdi na obsah Jdi na menu
 

Vzkazy

Zde nám můžete napsat Vaše vzkazy, komentáře a pozdravy.

Budeme rádi, když se nám ozvou děti, které od nás odešly a napíší nám,

jak se jim v jejich životě daří.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Poděkování

(Kateřina Erbenova , 22. 1. 2020 22:52)

Dobrý den,
Byla jsem u "vás" na pobytu před pár lety,v tu dobu tam byl ještě pan ředitel. Chtěla bych jen vzkázat všem vychovatelum, vychovatelkam, prostě všem lidem z ústavu, že si neskutečně cením toho co děláte. Mě jste dodali respekt, naučily jste mě si cenit věci v životě a za to jsem moc vděčná. V tuhle chvíli mám už tříletou dceru, zdravou a krásnou, a každý den jsem vděčná za to že ji mám. Tím bych jen chtěla říct, že všechno co děláte, jak pomáháte dětem a snažíte se, vždycky nedopadne špatně a jsou i lidé co si váží vaší starosti a péče. Preju hodně štěstí a hlavně trpělivosti. Děkuji Erbenova

Poděkování

(Gaubmannová Olga, 19. 12. 2018 17:49)

Dobrý den,
chci Vám touto cestou poděkovat za krásně strávené odpoledne při vánoční besídce. Byla nádherná a předčila všechno mé očekávání! Děti byly skvělé.Děkuji Vám za práci s dětmi, za čas, který jim věnujete i nad rámec svých povinností. Slzička ukápla nejen při vystoupení Nikči.
Přeji Vám všem krásné pohodové svátky a v novém roce hodně štěstí, zdraví, rodinné i pracovní pohody.
S úctou Gaubmannová

Pozdrav

(Daniel Szénégetö, 15. 6. 2018 22:06)

Můj e-mail je senegeto@seznam.cz

Poděkování

(Říhová Markéta , 27. 2. 2017 13:09)

Dobrý den,
Jsem moc ráda, že jsem našla aspoň nějaký kontakt na Vás, jelikož ja uz všechny ztratila. Možná si už na mě pamatovat ani nebudete, ale i tak Vám chci moc poděkovat za příjemně strávené dětství. Moje máma se dodnes moc nevěnuje ani svým vnoučatům. Takže na Vás moc ráda vzpomínám i když jsem tomu dříve nevěřila. Koukám, že máte změnu ředitele. :) Kdepak mu je konec? A kdopak u vás ze zaměstnanců zůstal? Jak se máte? A myslim si pí. ředitelko, že my se asi známe. Prosím ať je to někdo koho znám. :( Rok 2004 cca :D S pozdravem Markéta Říhová

Re: Poděkování

(Pohořalá Gabriela, 21. 4. 2017 14:52)

Ahoj Markétko, samozřejmě, že se známe a že si na Tebe moc dobře pamatuji! Na ty tvoje velký kukadla se jen tak zapomenout nedá! Dej nám vědět, jak se Ti daří!

Re: Re: Poděkování

(Lukáš Demeter, 14. 2. 2018 8:50)

A Na mne jsi pamatujete ? :) paní Pohořala když jsem tam byl tak jsem vás mněl jen jako učitelku myslím na Zemněpis :) a teť jste Ředitelka ?

Re: Poděkování

(Daniel Szénégetö, 15. 6. 2018 22:05)

Jsem rád že jsem prošel DDŠ Vrchlabí

(Lukáš Demeter, 14. 2. 2018 8:45)

Zdravím všechny vychovatelky a učitele,ředitelku. Chtěl bych vydět nejaké fotky z doby kdy jsem byl DDŠ. Z roku 2008,2009. Dekuji psal jsem vám i na Email.?